وبلاگ شخصی احمدرضا جعفری

در این وبلاگ نوشته های شخصی احمدرضا جعفری درج میگردد

وبلاگ شخصی احمدرضا جعفری

در این وبلاگ نوشته های شخصی احمدرضا جعفری درج میگردد

این وبلاگ متعلق به احمدرضا جعفری میباشد. مقالات، پروژه ها، برنامه های نرم افزاری، دیدگاهها، برنامه های کلاسی و .... از جمله مطالبی هستند که در این وبلاگ قابل دسترس میباشند.
تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
نویسندگان
آخرین نظرات

برای دانلود جزوه راهنمای انجام پروژه های فولاد و بتن به صورت یک فایل پی دی اف 400 صفحه به حجم تقریبی 12 مگابایت در دو بخش به این پست از سایت ایران سازه مراجعه نمایید. برای استفاده بهتر از فایل فوق بهتر است فایلهای کمکی ارایه شده در این پست نیز دانلود شود. برای دانلود لازم است که مراحل کوتاه عضویت در سایت ایران سازه را طی کرده و در سایت لاگین نمایید.

مطالب این فایل راهنما از تاپیک زیر جمع آوری شده است :

مراحل گام به گام انجام پروژه های فولاد و بتن
[ رفتن به صفحهرفتن به صفحه: 1 ... 51, 52, 53 ]

اگر سوالی در مورد فایل بالا دارید در همان تاپیک بالا مطرح نمایید.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۰/۱۰/۱۳
احمدرضا جعفری

نظرات  (۵۳)

چه عجب بلاخره یه مطلب جدید هم گذاشتید!! گرچند فعلا به درد ما نمی خوره


پاسخ : به روز کردن وبلاگ به هر قیمت را دوست ندارم. وقتی مطلبی ندارم بیهوده با پستهای کم ارزش وبلاگ را به روز نمیکنم. همین یک مطلب حاصل چند ماه کار من بوده است. 400 صفحه جزوه حتی فقط بخواهید تایپ کنید کلی وقت میبرد. این را هم نمیخواستم قرار دهم ولی وقتی دیدم که بچه ها در پیدا کردن فایل راهنمای فوق مشکل دارند لینک مستقیم دادم تا به مشکل برنخورند.
استاد اگه بر فرض درس دینامیک رو بیافتیم ترم بعد باید درس سیالات و هیدرولیک و مکانیک خاک و پی رو حذف کنیم یا اینکه همنیازش می کنید؟؟ و درس هایی از این قبیل؟؟ در کل همنیاز کردن دروس پیشنیاز ممکن هست یا نه؟؟؟؟؟؟




پاسخ : البته این کار قانونی نیست ولی برای کمک به شما پیش نیاز را در این موارد حذف میکنیم یا حداقل همنیاز میکنیم.
دستتون درد نننه، البته استاد در این موارد قانون زیاد رعایت نمی شود، ما دانشگاه ملایر که تشریف داشتیم!! افرادی خصوصا از گروه مهندسی مواد بودند که استاتیک را افتادند ترم بعد استاتیک ارایه نشد، ولی مقاومت را برداشتند، و ترم بعد از ترمی که مقاومت داشتند استاتیک را برداشتند که بعضا باز هم پاس نشدند!!!


پاسخ : البته همین وضعیت در اینجا نیز وجود داشته است. مثل برخی دوستان شما که فولاد یک را افتاده اند و الان فولاد دو برداشته اند و ترم بعد دوباره فولاد یک . متاسفانه علی الخصوص در دانشگاه های خصوصی معذوراتی وجود دارد که مجبوریم برای جلوگیری از عقب افتادن دانشجو با این مسایل کنار بیاییم. البته الان با توجه به زیاد شدن دانشجوها میتوانیم هر ترم اکثر دروس اصلی را ارایه کنیم و اگر دانشجو درسی را بیافتد میتواند ترم بعد آن درس را دوباره بردارد.
سلام اقای جعفری از چی بگم 20 نفر امدن دانشگاه نمیدانم برای چی امده بودن ولی همینقدر فهمیدم که که اگه هر بلایی سرشان بیاد حقشانه
اصلا لیاقت این بچه ها همان [...] خوب اگه نمیخواید سر کلاس نرید برای چی امدید دانشگاه اگه امدید که برید سر کلاس خوب چرا نسبت به این همه
بی مسئولیتی وتوهین و نبود وجدان کاری اعتراض نمی کنید حرف زیاد فکر کنم فهمیده باشین منظورم چیه فقط ازتون میخوام که فعلا این مطلبو به استاد مربوطه منتقل نفرمائید
تا مبادا بچه ها را بیاندازد اسمان به سر انها خراب شود که افتادن بچه ها به خاطر اعتراضشان مطمئن هستم اما اینکه اسمان به سرشان خراب بشود را نمیدانم
این افرادی که من دیدم لیاقت سیکل را هم ندارند متاسفانه دارند لیسانس میگیرن
بزارید خودم جواب خودمو بدم تو که لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره
فقط فعلا هیچ عکس العملی نسبت به اعتراض من انجام ندهید به خاطر اینکه هم سیخ میسوزه هم کباب تا اینکه نمره درس مربوطه وارد سایت بشه




پاسخ : راستش متوجه منظور شما نشدم. لطفاً در یک کامنت دیگر ولی به صورت خصوصی مطلب را به صورت واضح بیان کنید.

استاد اگه بخوایم یک تیر را از بال تقویت تک کنیم بهتر اینکه از بال بالا باشه یا پایین




پاسخ : تقویت به صورت تک ورق فقط برای تیرهای کامپوزیت مناسب است. بهتر است دوبل ورق استفاده کنید که متقارن باشد. برای تیر کامپوزیت تقویت از زیر بهتر است ولی برای تیرهای عادی از لحاظ محاسباتی فرق نمیکند. اگر قبل از اجرا میخواهید تقویت کنید بالا بزنید بهتر است که به ضخامت گچ زیر سقف اضافه نکند و اگر بعد از اجرا میخواهید تیر را تقویت کنید مجبورید از زیر ورق بزنید
نیازی به کامنت خصوصی نیست این مطلبی که عرض کردم مربوط دانشجویان ورودی 89 کارشناسی ناپیوسته ترم 3 می باشد
شاید فکر کنید که نگرانیم از نمره و افتادن و مشروط شدن و پروزه یا مشکلات سر کاره ولی هیچ کدام از این ها نیست ولی وقتی 20نفر حاضرند و سر فصل کامل نمیشه
و درس 3 ساعتی میشه 1.5 جزوه نوشتن برای من رنج اوره و احساس میکنم که داره بهم توهین میشه و از صد هزار فحش برام بدتره
از اون بدتر اینکه بچه ها هیچ واکنشی نشان نمیدن
اگه فکر میکنید که نمایش دادنش مشکل داره تاییدش نکنید




پاسخ : متوجه شدم . چون به اسم خودتان کامنت دادید و توهینی هم به کسی نیست نیازی به عدم نمایش نیست. مشکل اصلی را خودتان اشاره کرده اید. مشکل اصلی خود دانشجویان هستند. خود شما باید از استاد بخواهید که در تکمیل سرفصل بکوشد. وقتی استاد از طرف دانشجو برای عدم تکمیل سرفصل و درس دادن کمتر تحت فشار باشد تبعاً ممکن است کوتاه بیاید و سرفصل را تکمیل نکند. برخورد دانشجویان انگیزه های استاد برای تدریس بیشتر و بهتر را میخشکاند. آنهم وقتی که عملاً به دلیل دستمزد پایین استاد، عملاً انگیزه های استاد حتی به طور عادی زیاد نیست. ( این مشکل البته تنها به این دانشگاه محدود نیست و یک مشکل عمومی در اکثر دانشگاههاست).
منظور از ورق زیر همان بال پایینه



پاسخ : بله
استاد شما چیجور نمره می دید؟؟ به راه حل هم انشالله نمره می دید دیگه یا فقط جواب آخر؟؟



پاسخ : هم به راه حل و هم به جواب آخر . بستگی به سوال دارد. سوالاتی هست که راه حلهایی کوتاه دارد و قاعدتاً هر کسی که مفهوم را فراگرفته باشد به راحتی باید به جواب برسد پس در این حالت وزن جواب آخر باید زیابد باشد. علی الخصوص اینکه امتحانات من عمدتاً جزوه باز است و نیازی به حفظ کردن فرمول و حتی راه حلی نیست. برخی سوالات هستند که راه حلهای طولانی دارند و احتمال خطا در طول حل مساله حتی برای خود من هم کم نیست. در این حالت وزن نمره برای جواب آخر کمتر است.
سلام استاد صفحه ی52قسمت دانلودها دریافت فایل ندارد اگه میشه ایرادشورفع کنید پی دی افاروخیلی نیازداریم اگه درست نشد میشه ازکتاب باجی استفاده کنیم؟




پاسخ : برای دانلود باید اول در سایت لاگین کنید. ضمناً به جای اینترنت اکسپلورر از فایرفاکس استفاده کنید. با اکسپلورر بعضاً صفحات فروم به خوبی دیده نمیشود.
سلام استاد.
استاد تو میان ترم فولاد گروه یک سوال طراحی نبشی (سوال دوم) با نبشی 5 هم جواب می داد!!!!!
وقتی دیدم که نبشی 5 هم جواب داد فقط نبشی 10 را تو جواب گذاشتیم.هم اجرایی هم هست و هم حداقل اجراییشه.
اگه یه مرحله دیگه نرفته باشیم نمره کسر میشه؟؟؟




پاسخ : فکر میکنم شما گروه دوم بودید. برای گروه اول نبشی جان و برای گروه دوم نبشی نشیمن سوال داده شده بود. برای نبشی جان حداقل اجرایی نبشی 6 یا 5 است و برای نبشی نشیمن نبشی 10 است. اگر از حداقل اجرایی بیشتر گرفته باشید و نمره کمتر هم جواب بدهد از نمره شما کم میشود.
۱۵ دی ۹۰ ، ۱۵:۳۰ ُسوال از تحلیل سازه یک
در مورد استفاده از روش کار مجازی طبق راهکاری که در کتاب اطیابی هست، با در نظر گرفتن مبدا های متفاوت برای تکمیل جدول هایی که در آن فصل است نتایج متفاوتی بدست می آید، علت چیست؟ آیا انتخاب مبدا در این بخش نکات و اصول خاصی دارد یا اینکه احتمالا من در محاسبات اشتباه کرده ام؟؟
اگر روش انتخاب مبدا دارای اصول خاصی است آنرا شرح دهید؟؟؟
روشی که در جزوه هست خوب است اما میزان خطا را بالا می برد، بنابراین ترجیحا از روش کتاب اطیابی استفاده می کنم اما به مشکل فوق برخورده ام!!!
متشکر




پاسخ : الان حضور ذهن ندارم کتاب هم در دسترسم نیست هفته بعد و یا دو هفته بعد حضوری دانشگاه بیایید با هم بررسی کنیم.
استاد سلام.امتحان فولاد2 گروه دوشنبه اگه سوال تیرورق رو ازراه بار متمرکز مجازو سوال دوم رو با 2نبشی کنترل کرده باشیم. حدودا نصف نمره رو میتونیم بگیریم. ممنونیم .



پاسخ : باید ببینم و بررسی کنم و نمیتوانم اظهار نظری بکنم.
در پاسخ به "سوال از تحلیل سازه یک":
برداشت من این است که جنابعالی در تعیین علامت لنگر ها اشتباه کرده اید، در انتخاب مبدا اصول خاصی وجود ندارد، با انتخاب هر نقطه(ابتدا یا انتهای بازه) به عنوان مبدا باید جوابهای یکسان بدست آوریم، اما مهم این است که در تعیین علامت لنگر نیروها حول نقطه مورد نظر دقت بیشتری به خرج دهیم و اشتباه شما قطعا ریشه در وارد کردن علامت های اشتباه برای لنگر نیروهاست(بلا دیده حکیم است..!!!)، اما به هر حال توصیه می شود جایی را به عنوان مبدا انتخاب کینم که نیروهای کمتری داریم تا محاسبات راحتری را در پیش داشته باشیم .
در پاسخ به مشکوک
اشتباهی که ریشه در عدم فهم موضوع باشد اصولا نمره ایی تعلق نمی گیرد، و فهم آن به ترم بعد واگذار می شود!!!!!! در مورد اشتباهی که ریشه در عدم فهم موضوع نباشد یعنی ریشه در اشتباهات کوچک محاسباتی و... باشد اصولا باید تمام نمره تعلق بگیرد و از خیر نمره جواب اخر گذشت!! مگه نه استاد؟؟؟



پاسخ : با بخش اول جواب شما کاملاً موافقم. با بخش دوم خیلی موافق نیستم. جواب آخر کلی از پاسخ است و دارای نمره است. به یاد داشته باشید بعداً که شما وارد بازار کار شوید همان جواب آخر است که شما را تبدیل به یک مهندس خوب یا یک مهندس بد میکند. جواب آخر است که ممکن است ویرانگر شود و یا سازنده. شما محاسبات یک سازه را کامل و به بهترین شکل انجام دهید اما در نقشه اسم یک پروفیل برای تیر یا ستون را اشتباه تایپ کنید و همان اشتباه نیز اجرا شود ممکن است این اشتباه کوچک شما باعث ویرانی تمام یا حداقل بخشی از سازه شود. به جواب آخر اهمیت میدهم چون در تمام این سالها که در بازار کار هستم آثار ویرانگر ناشی از نادرستی جوابهای آخر را دیده ام.
سلام استاد
استاد کی باید واسه پروژه نقشه امتحان کنیم؟؟؟
نمیشه زودتر نقشه هارو بدید تا شروع کنیم؟؟



پاسخ : بعد از حذف و اضافه ترم بعد. فعلاً عجله نکنید و به امتحانات این ترمتان بپردازید.
استاد راجع به عضو صفر نیرویی و تک نیرو یه کم توضیح میدین؟؟؟؟؟؟ممنون


پاسخ : توی اینجا امکانش نیست. توی جزوات تحلیل سازه و استاتیک که توی وبلاگ هم برای دانلود موجود است توضیح داده ام. اینجا هم اگر بخواهم توضیح دهم حداکثر در حد همان جزوه میتوانم توضیح دهم.
۱۶ دی ۹۰ ، ۱۶:۳۰ ناپیوسته نوووووووووووووووووود
سلام استاد
سوال سه امتحان مقاومت مصالح نیمسال اول 88-89 که گفتید یک تیر به یک فنر و یک پین متصل شده، و از سر دیگه آزاده و به سر آزادش هم نیرو وارد میشه، اصلا نمی تونم سه بعدیشو تجسم کنم که چیه، پین دقیقا چند عکس العمل تکیه گاهی داره؟؟ و از چه نوعیه؟؟مشابهشو ندیدم، پین دیگه چیجورشه؟؟ اصلا تکیه گاهههههههههه؟؟



پاسخ : پین مشابه تکیه گاه مفصلی است.
فرق صفر نیرویی و تک نیرو چیست؟




پاسخ : فرقش از اسم آنها معلوم است. صفر نیرویی یعنی که عضوی که نیرویش صفر است و تک نیرویی یعنی عضوی که تنها یک نیرو دارد که این نیرو در راستای خط واصل ابتدا و انتهای عضو است.
۱۶ دی ۹۰ ، ۱۶:۴۰ ناپیوسته نوووووووووووووووووود
اگه از این قبیل مشکلات (عدم فهم معنی پین) در سر جلسه امتحان داشته باشیم در این حد راهنمایی می کنید که دانسته هایمان را بنویسیم؟؟ تا چه حد در جلسه امتحان کمک می کنید؟؟



پاسخ : راهنمایی های من عمومی است و معمولاً در زیر همان سوال اگر لازم باشد راهنمایی حل مساله را هم مینویسم. اینکه برای چنین مواردی راهنمایی کنم یا نه به تشخیص خود من خواهد بود و نمیتوانم جواب قطعی بدهم.
سلام استاد در یکی از سوالهای مقاومت سال قبل یک نیروی متمرکز در گوشه یک عضو 12×12 داده اید و تار خنثی ان را خواسته اید ودر یکی از سوالها یک تیر وجود دارد که در 2 سر ان دلتا وجود دارد ونیروی لازم برای صفر شدن دلتا را خواسته اید لطفا راهنمایی کنید



پاسخ : مقدار لنگر نسبت به مزکز را محاسبه کنید و در معادله محاسبته تنش مرکب ناشی از بار محوری ، لنگر حول محور X و لنگر حول محور Y قرار دهید و مجموعه را برابر صفر قرار دهید. معادله ای که به دست می آید معادله تار خنثی خواهد بود.
برای دومی از معادله انحنا کمک بگیرید. انحنا = M/EI
انحنا عکس شعاع انحنا است که شعاع در صورت مساله داده شده است و لنگر نیز حاصل ضرب بار P در فاصله تا مزکز تیر یعنی 0.5L است
سلام استاد بتن ارمه1 میشه به مهندس بلوکی بدید؟



پاسخ : درسها بسته شده اند و امکان تغییر در اساتید جز در موارد ضرورت امکان پذیر نیست.
سلام استاد
کتاب ایتبس حسن باجی گیر نمیاد!!!!!!!!!!!!!!!!!
کتاب خوب دیگه بخوایم تهیه کنیم چیرو معرفی میکنید؟؟




پاسخ : مجموعه دو جلدی سیفی و هادیزاده هم آنطور که شنیدم خیلی خوبه. شاید از مال باجی هم بهتر باشه
۱۸ دی ۹۰ ، ۱۱:۵۲ کارشناسی عمران ناپیوسته
سلام استاد /خسته نباشید خواهشی که از شما دارم اینه که درصورت امکان نمرات میان ترم فولاد 2 رو تا قبل از امتحان اعلام کنید چون بقیه دروسی که ما در این ترم برداشتیم اکثراً 3 واحدی و سنگینه اگه قرار باشه از فولاد نمره قبولی کسب نکنیم احتمال پایین آمدن معدل بسیاره پس بهتره که حذف بشه . با تشکر
سلام استاد
در بتن 2 /فصل شالوده ها/اگه بعد شالوده مجهول باشه و در بارهای اعمال شده لنگر حاصل از با مرده در جهت
x
وy
و مرده و زنده داده شده باشه.برای ترکیب بار باید چکار کرد.به هر کجا مراجعه کردیم نشد
باتشکر



پاسخ : ترکیب بار که با حالت عادی فرقی ندارد. ولی به نظرم بهترین راه حال در این زمینه سعی و خطاست. یعنی یک ابعاد اولیه برای پی فرض کنید و کنترل کنید که آیا جوابگوست یا خیر و بعد آن را اصلاح کنید.
سلام اقای جعفری نمیخوام با حرفام عقیده شما رو تغییر بدم یا چیزی رو به نفع خودم تغییر بدم فقط میخواستم بدونم علت این همه افتاده درس
مقاومت چیه دانشجو ها ضعیف اند مقاومت درس سختیه یا شما سخت امتحان میگیرید در ضمن چرا سوالهایی که تو جزوتون حل میکنید بر عکس یا
خارج از جزوه سوال میدید
سوالهای ترم قبل که میان ترم نگرفتید وفقط پایان ترم گرفتید یه روز وقت برد تا حل کردم اونم درست یا غلطشو نمیدانم
بازم تاکید میکنم اصلا اهل التماس کردن نیستم و نمیخوام شمارو احساساتی کنم پس جواب تند و تیز ندید فقط برام یه سوال شه بود
یه سوال دیگه هم دانشتم به نظر شما معدل نشان دهنده سواده یه مهندسه من علی رغم اینکه درسارو کامل میفهمم نمره ای که باید بگیرمو کسب نمیکنم
البته نمره قبولی میگیرم راستشو بخواید اصلا بین17با15یا13 فرقی برام نیست بارها شده بدون اینکه به سوال های اخر امتحان نگاه کنم جلسه امتحان رو ترک کردم
مثلا توی امتحان میان ترم فولاد گروه اول با وجود اینکه جوابو میدانستم گزینه"ب" سوال اولو ننوشتم راهنماییم کنید
البته دیگه کار از کار گذشته ترم بعد ترم اخرمه و معدلم زیاد جالب نیست
پاسخ به بهزاد : دلیل افتاده زیاد احتمالاً سطح پایین دانشجویان بوده است. لااقل من اینجور فکر میکنم. من با روشی که سوال از جزوه کپی شود به شدت مخالفم. مفاهیم باید در جزوه وجود داشته باشد ولی لزومی ندارد که مثالهای کپی یا مشابه جزوه باشند. اگر قرار بر این باشد که دیگر امتحان جزوه باز معنی ندارد. هدف از آموزش این نیست که در پایان ترم دانشجو فقط سوالاتی خاص که در جزوه حل شده است را بتواند حل کند. اگر این باشد که چند هفته بعد همینها هم از یاد خواهد رفت. روشی که در آن برخی ها فقط از جزوه سوال امتحانی میدهند به نظرم روشی برای سمبل کردن درس و رفع تکلیف است و من به هیچ وجه به آن معتقد نیستم. همانطور که گفتم همین که مفاهیم در طول ترم تدریس شده باشد کافیست.
در مورد بحث نمره و معدل به هر حال یکی از معیارهای سنجش همین معدل است و این معدل هیچوقت از شما جدا نمیشود هر چند که بعضاً افرادی هم هستند که با معدل پایین توانایی کاری بالایی دارند ولی این کلی نیست. به هر حال سعی کنید نمره خوب گرفتن را در کنار پاس کردن درس جدی بگیرید. اینکه سوالاتی که بلد هستید جواب نمیدهید به نظرم یک مساله روانی است. احتمالاً شما آدم قانعی هستید که البته این نوع قناعت خوب نیست. حریص بودن در زمینه های مثبت اصلاً بد نیست و باید این را به شکلی برای خود حل کنید. باید به خودتان انگیزه بدهید و سعی کنید همیشه بهتر از قبل باشید و زود قانع نشوید
سلام ممنون از جواب کامل و قانع کننده شما تو یکی از وبلاگها یه مطلبی دیدم که باتون میگذارم دانشگاه پیام نور اهواز این وسط چی میخواد

رتبه بندی دانشگاههای ایرانی توسط موسسه SQمرکز Times Higher Education Supplement

1- دانشگاه تهران

2- دانشگاه صنعتی شریف

3- دانشگاه علوم پزشکی تهران

4- دانشگاه صنعتی امیرکبیر

5- دانشگاه صنعتی اصفهان

6- دانشگاه علم و صنعت ایران

7- دانشگاه تربیت مدرس

8- دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی

9- دانشگاه علوم پزشکی شیراز

10- دانشگاه امام صادق

11- دانشگاه فردوسی مشهد

12- دانشگاه شیراز

13- دانشگاه اصفهان

14- دانشگاه تبریز

15- دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

16- دانشگاه شهید بهشتی

17- دانشگاه علوم پزشکی تبریز

18- دانشگاه علوم پزشکی ایران

19- دانشگاه ارومیه

20- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

21- دانشگاه الزهرا

22- دانشگاه پیام نور اهواز !!!

23- دانشگاه شهید چمران اهواز

24- دانشگاه کاشان

25- دانشگاه ابوعلی سینا

پس دانشگاه ما کو



پاسخ : متاسفانه اطلاع خاصی ندارم
سلام استاد
استاد نمره های میان ترم فولاد دو رو کی میدید؟؟؟




پاسخ : فعلاً فرصت نکرده ام. عجله نکنید. بگذارید کمی سرم خلوت شود.
استاد میشه ترم بعد کارآموزی رو هم ارائه بدید؟؟



پاسخ : برای دانشجویان ترم آخر به شرطی که وضعیت واحدها طوری باشد که بشود عملاً کارآموزی رفت ارایه میشود.
خب استاد ما ترم بعد که ترم آخرمونه 11واحد داریم.سه شنبه تا پنچ شبه هم کلاس داریم..
اگه میشه که بیایم پیشتون این یه واحدم بهمون بدید که دیگه نیفته تابستون.ممنون



پاسخ : برای حذف و اضافه مراجعه کنید.
سلام
استاد نمونه سوالات ترم قبل فولاد2 درست دانلود نمیشه و باز نمیشه لطفا مشکلشو بر طرف کنید



پاسخ : مشکلی ندارد ولی به جای کلیک مستقیم بر روی آن ، لینک را با کلکی راست بر روی سیستم خود ذخیره نمایید . ضمن اینکه باید با فرمت 2007 ورد آن را باز کنید:
http://civilsoft.persiangig.com/%DA%A9%D9%84%20%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA.docx
سلام استاد خسته نباشید.میشه تو طراحیِِ پروژه های فولادی باقاب ساختمانی ساده ومهاربند هم محور میشه تیرآهن دوبل 450 استفاده کرد یا بایدورق تقویت گذاشت؟




پاسخ : این تیرآهن در بازار وجود ندارد. از ipe27 بشتر استفاده نکنید مابقی ظرفیت مورد نیاز را با دوبل کردن مقطع یا ورق تقویتی به دست آورید و یا تیرورق استفاده کنید
ببخشبد استاد تیرورق هارو باید با اس دی بسازیم یاتو ایتبس قابل ایمپورت؟



پاسخ : میشود به هر دو روش عمل کرد. البته راحتتر اینست که مستقیماً در etabs ساخته شود و نیازی به sd نیز نیست.
سلام استاد.
این بار MASS رو جرا باید روی بام پشت بام و طبقه اول و دیوارهای طبقه آخر و طبقه اول اعمال کرد؟؟
مگه این بار ،اضافه بار اعمال نمیکنه؟؟
باعث افزایش مقطع نمیشه؟؟




پاسخ : این بار اضافه فقط جهت محاسبه صحیح جرم طبقه اعمال میشود و در ترکیب بارها وارد نمیشود پس نقشی در افزایش مقطع تیرها ندارد. در واقع این بار جهت جبران وزن نصف دیوار طبقه پایین است که در بارگذاری اعمال نمیشود و در محاسبه جرم مورد نیاز است.
سلام استاد واسه امتحان تحلیل و مقاومت کتابم میشه بیاریم؟



پاسخ : مشکلی نیست.
استاد یعنی امتحان اینقد سخته؟



پاسخ : من نمیدانم شما به چه چیزی میگویید سخت و به چیزی میگویید ساده. برای سنجش سطح امتحان سوالات ترمهای قبل که در وبلاگ نیز موجود است دانلود و مشاهده نمایید
۳۰ دی ۹۰ ، ۰۸:۱۸ آقای دلواپس
استاد شما ایتقدر میگید از ارفاق خبری نیست مثلا اگه شخصی 5 بگیره، و یه چار نمره بخواد که مشروط نشه شما نمره 9 رو میدید؟؟ انصافا باید بدید چون نباید برای کوتاهی این ترم، ترم بعد هم جریمه بشیم، فرصتی بدی که ترم بعد جبران بشه، و خیلی عقب نیافتیم، بلاخره با 9 هم درسو می افتیم،خواهشا کمی هم حرفای امیدور کننده بزنید، من جزوه شما و تمرینایی که گفتید رو یکی یکی حل کردم ولی عجیب ناامیدم، حس هفتمم میگه علی رقم زحمتی که کشیدم قبول نخواهم شد، وقتی میام وبلاگ یه چند روزی شک نظرا و جوابای شما بازدهیم رو میاره پایین.




پاسخ : نمره 5 را من 7.5 میدهم و اضافه تر چیزی نمیدهم و کاری هم با مسایل دیگر ندارم. اگر قرار است نمره 5 را 9 بدهم و نمره 8 را هم 9 بدهم در حق کسی که 8 گرفته است ظلم شده است. باید فرقی بین افرادی که زحمت بیشتری کشیده اند با آنهایی که کم کاری کرده اند باشد.

salam khaste nabashid .ostad mishe nahve import kardano to barname etabs
tozih bedid.gozine hay marbot be analyz faal nemishan
ba tashakor




پاسخ : تو منوی FILE گزینه IMPORT وجود دارد. مشکلی هم که ذکر کردید احتمالاً به عدم کرک کردن نرم افزار مربوط باشد.
سلام استاد.تو این تصحیح برگه ها ی مقاومت مصالح یه تجدید نظر اساسی بکنید و گرنه اونایی که حذف هم نکردن میفتن.هچند میدونیم واسه شما اصلا مهم نیست.سوالات صنعتی شریف از این دانشگاه راحت تره.



پاسخ : شیوه من یکسان است و به مسایلی که ذکر کردید ربطی ندارد. در ضمن یک نمونه از سوالات صنعتی شریف را اینجا بگذارید بقیه هم ببینند.

سلام استاد خسته نباشید.
استاد برای پروژه ها از اتوکد ورژن چند می تونیم استفاده کنیم؟اتوکد2007 مورد قبوله؟. ممنون از پاسختون.



پاسخ : ورژن اتوکد مهم نیست هر ورژنی که با آن راحتتر کار میکنید

سلام استاد وقتی دریک جهت ضریب اطمینان دربرابر واژگونی کمتر از1.75میشه چه کاری باید انجام بدیم؟ممنون



پاسخ : معمولاً چنین اتفاقی نمی افتد اگر افتاد اول باید در محاسباتتان شک کنید تا مبادا اشتباهی کرده باشد. اگر محاسبات درست بود باید به شکلی نیروی جانبی که باعث واژگونی میشود را کاهش دهید مثلاً از سیستم سازه ای با ضریب رفتار بالاتر که نیروی زلزله کمتری ایجاد میکند استفاده کنید. در موارد خاص میشود در زیر پی سازه از چاه شمع استفاده کرد تا به این وسیله جلوی واژگونی گرفته شود. استفاده از پی گسترده به دلیل سنگین کردن سازه و بالا بردن لنگر مقاوم میتواند راهگشا باشد.
استاد لنگر وازگونی حتما باید نسبت به مرکز جرم محاسبه شود؟منظورم اینه که میشه بازو ی لنگرو بیشتر بگیریم مثلا کل بعد سازه در جهتی که واژگون میشه؟
استاد اگه بخوام پی گسترده استفاده کنم طراحیش با پی نواری چه فرقی داره؟



پاسخ : لنگر واژگونی باید نسبت به زیر پی و گوشه آن محاسبه شود. طراحی پی گسترده در safe انجام میشود همانند پی نواری که آن نیز در همین نرم افزار انجام میشود. فقط باید نوارهای طراحی به عرضهای دلخواه معرفی کنید ( مثلاً بین 1 تا 2 متر )

استادببخشید منظورم لنگر محرک بود وقتی بعد ساختمان در یک جهت کم باشه وزن ضرب در فاصله تامرکز جرم عدد زیادی نمیشه وضریب کنترل واژگونی کمتر از 1.75میشه برای همین نمیشه به جای فاصله تا مرکز جرم کل بعد سازه در آن جهت رادر نظر بگیریم ؟
استاد به نظر شما باید پروژه رو از اول انجام بدم؟



پاسخ : نه نمیشود. البته باز هم میگویم بسیار بعید است که برای ساختمانهای کوتاه تا 6-7 طبقه چنین مساله ای رخ دهد. یک راه حل دیگر اینست که شما ابعاد پی ها نسبت به ابعاد خود سازه بزگتر بگیرید تا بازوی لنگر برای لنگر مقاوم بیشتر شود.
سلام.خسته نباشید ک این همه وقت صرف میکنید و به سوالات دوستان پاسخ میدید.استاد من کار با برنامه ی ایتبس رو بلد نیستم به نظر شما این ترم پروژه های فولاد و بتن رو بر دارم یا اول برم برنامه رو یاد بگیرم و تابستون پروژه هارو بردارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نمیشه همراه با پروژه ها برنامه ی ایتبس رو هم یاد گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام استاد ایتبس تیر ورق رو هم جز مقاطع فشرده حساب کرده البته نسبت هارو برای فشرده بودن رعایت کردم.سوالم اینه که در محاسبات دستی تنشهای مقطع فشرده رو بگیریم یاغیر فشرده؟



پاسخ : بستگی به این دارد که جوش اتصال جان به بال پیوسته باشد یا غیرپیوسته . در حالت اول فشرده و در حالت دوم غیرفشرده است. برای پروژه های ساختمانی عادی فرض دوم منطقی تر است.
استاد ممنون از پاسخگویی شما
سلام استاد بادبند unp80جواب نداد unp100هم غیر اقتصادی میشد وقتی فاصله ی بین 2تاunp100 رو0.5سانتی متر زدم خوب شد .استاد درسته؟



پاسخ : کمتر از 8 میلیمتر در نظر نگیرید. اشکالی ندارد. همان ناودانی 10 استفاده کنید بهتر است.
سلام استاددرطراحی وصله بال ستون باید مساحت ورق 0.05درصد از بال کوچکتر بیشتر باشه یابال بزرگتر؟
استاد برای طراحی جوش جان ضخامت جان کمترو گرفتم.درسته؟



پاسخ : اگر منظور شما طراحی وصله غیرهمسایز است معیار طراحی مقطع کوچکتر است. برای طراحی جوش جان هم جهت تعیین بعد جوش باید قطعه نازکتر را معیار قرار دهید.
با سلام لطفا در مورد پیغام های خطای زیر که بعد آنالیز مدل ایجاد شده بنده را راهنمایی کنید.عمده اخطارها از نمونه اوله.با تشکر

* * * W A R N I N G * * *
NEGATIVE STIFFNESS FOUND DURING SOLUTION FOR DOF UY OF JOINT 70
LOCATED AT X = 5.560000, Y = 5.000000, Z = 17.725000,
STIFFNESS MATRIX DIAGONAL VALUE = -13.273994,

* * * W A R N I N G * * *
THE STRUCTURE IS UNSTABLE OR ILL-CONDITIONED !!
CHECK THE STRUCTURE CAREFULLY FOR:
- INADEQUATE SUPPORT CONDITIONS, OR
- ONE OR MORE INTERNAL MECHANISMS, OR
- ZERO OR NEGATIVE STIFFNESS PROPERTIES, OR
- EXTREMELY LARGE STIFFNESS PROPERTIES, OR
- BUCKLING UNDER P-DELTA LOADS (IF ANY), OR
- AN EIGEN SHIFT (IF ANY) ONTO A NATURAL FREQUENCY


* * * W A R N I N G * * *
THE STURM-SEQUENCE CHECK FOUND 408 EIGENVALUE(S) BELOW THE SHIFT,
RITZ ANALYSIS REQUIRES ALL EIGENVALUES TO BE ABOVE THE SHIFT

* * * W A R N I N G * * *
NO EIGEN OR RITZ MODES WERE FOUND,
NO RESPONSE-SPECTRUM OR TIME-HISTORY ANALYSES CAN BE PERFORMED



پاسخ : نتایج را کنترل کنید اگر مورد عجیبی ندیدید مشکل خاصی ندارد. و گرنه که باید فایل را برای من بفرستید تا کنترل کنم

با سلام
ضریب زلزله که در نرم افزار اعمال می کنیم باید با احتساب ضریب 1.25 باشه؟در محاسبه نیروی شلاقی چطور؟چون بعضی اوقات بدون احتساب ضریب 1.25 زمان تناوب زیر 0.7 بدست میاد ولی موقعی که زمان تناوب رو 1.25برابر می کنیم بیشتر از 0.7 میشه.



پاسخ : بله باید با احتساب ضریب 1.25 در نظر بگیرید
با سلام.آیا ویرایش جدید مبحث نهم 1388 از نظر ضوابط مشابه آیین نامه CSA A23.3-04 است؟میشه بدون تغییر از این آیین نامه در طراحی استفاده کرد؟



پاسخ : شباهتهایی وجود دارد ولی تفاوت ها نیز کم نیست. اگر میخواهید از این آیین نامه استفاده کنید باید حتماً ترکیب بارها را از آبا استخراج کنید. نتایج به دست آمده از این روش البته منطبق بر مبحث نهم نیست ولی به هر حال چون از یک آیین نامه معتبر استفاده شده است میتواند قابل اطمینان باشد.
با سلام برای طراحی دال 2طرفه در نرم افزار سیف از چه ترکیب بارهایی باید استفاده بکنیم؟ضریب کاهش مقاومت(خمشی و برشی) چی؟آیا همون ضرایب 0.6 و 0.85 هستن؟



پاسخ : بستگی به ایین نامه انتخابی دارد. اگر دال را برای بارهای ثقلی طراحی میکنید همان ترکیب بارهای پیش فرض آیین نامه انتخابی شما مناسب است. ضریب کاهش مقاومت هم اگر از CSA استفاده میکنید بهتر است 0.65 و 0.85 انتخاب کنید
۰۴ مرداد ۹۲ ، ۲۱:۴۱ از طرف خودم و دوستانم که از این جزوه بهر
سلام دکتر احمدرضا جعفری گرامی
من این فایل را از سایت ایران سازه دانلود کردم و بعد از استفاده از آن وظیفه ی خودم دانستم تا به وبلاگ شما مراجعه کنم و از این همه زحمات بی دریغ تشکر کنم
جزوه ای که تهیه کردید و بی چشمداشت در اختیار بقیه قرار دادید بسیار کامل و مفید بود و از خیلی از منابع آموزشی دانشگاهها شاید برای انجام یک پروژه کمک بهتری بود
من دانشجوی دانشگاه امیرکبیر هستم و امیدوارم پاداشتان را از خدا بگیرید و بسیار در کار و زندگیتان موفق باشید
پاسخ:
پاسخ: سپاس از شما . البته من هم دکتر نیستم. خوشحالم که این جزوه برای دانشجویان دانشگاههای معتبر هم مفید بوده است. سلام ویژه من را به آقای دکتر کبیر برسانید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی